Trending

Showing posts from July, 2017

Nasi Impit Goreng

Hi Korang! Masih beraya sakan lagi ke korang? Walaupun semua dah kembali bekerja, hujung minggu je pastinya jalan raya sesa…

Read more

Wonder Women (2017)

Hi Korang! Tahun ni memang banyak movie yang menarik ditayangkan kan? Ada jugak yang tak sempat Kak Bell nak pergi menonton…

Read more

Spider-Man: Homecoming (2017)

Hi Korang! Who is the best Spider-Man? Tobey Maguire, Andrew Garfield or Tom Holland? Korang pilih yang mana? Pada 4 Julai …

Read more

Resepi Ayam Goreng Serai

Hi Peeps! Rasa lama sangat dah Kak Bell tak update blog. Maklumlah sebelum ni sibuk di bulan puasa dan berhari Raya. Macam…

Read more
Load More
That is All