Trending


Lirik Lagu Swipe Alyph ft. Dato Seri Vida (DSV)

Lirik Lagu Swipe Alyph ft. Dato Seri Vida (DSV) | Hi korang! Sis terlambat ye dengar lagu Alyph dengan Dato Seri Vida nih. Mula tak nak amik port tapi bila nampak interview Dato Vida masa event 100 Most Influential Young Entrepreneurs Malaysia 2022 yang katanya dia hanya muncul sebagai cameo sahaja dalam lagu tu terus sis tonton. Rupa-rupanya viral kat TikTok pastu best la pulak!

Lirik Lagu Swipe Alyph ft. Dato Seri Vida (DSV)

Alyph Sleeq atau Alif Abdullah ni Singaporean rapper dan dah lama dalam industri sebagai komposer di bawah Magic Potions. Kali ni Alyph muncul dengan single baru dan berkolaborasi bersama Dato Seri Vida dalam lagu berjudul SWIPE yang sememangnya sudan trending kat aplikasi TikTok. Kat reel instagram pun sama, memasing pakai lagu ni.

Muzik video rasmi Swipe yang menampilkan DSV telah dilancarkan di platform YouTube pada 28 Oktober 2022 dan DSV hanya menyanyikan lirik pendek-pendek aje. Nampak strategi DSV berjaya dan tak perlu nak nyanyi full song. Lagu ni pun pendek je dalam 2 minit 52 saat. Sekarang dah cecal 2.7M kat YouTube. Mostly sedap-sedap lagu hip-hop sekarang. Korang pun mesti layan kan?!

Lirik Lagu Swipe Alyph ft. Dato Seri Vida (DSV)


Lirik Lagu Swipe Alyph
Penyanyi : Alyph
Komposer & Lirik: Magic Potions
Produced by Magic Potions
Mixed and Mastered by Adam Loeffler
Director: Shahrin Bahar
Executive Producer: Zulamran Hilmi (33.3™)

(DSV )
As long you have a direction...
hahaha...
who's care
seduction

(ALYPH )
Aku ada type
Kalau aku like, aku like
Kalau tak
Aku swipe
Swipe

Aku ada type
Tak kisah, hype ke tak hype
Kalau aku like, aku like
Kalau tak
Aku swipe
Swipe

Tak nak jaga hati
Lebih baik aku jujur
Dah banyak situasi yang ku mengalami
Biar takde yang ku kesali
Dulu mereka kata kena buat macam ni
Kalau tak, confirm takle pergi
Bila aku tak dengar
Mereka kata ego tinggi
Tak pandai bawak diri
Korang boleh pergi m-

Aku ada type
Kalau aku like, aku like
Kalau tak
Aku swipe
Swipe
Aku ada type
Tak kisah, hype ke tak hype
Kalau aku like, aku like
Kalau tak Aku swipe
Swipe


‘Ngada ngada
Bagi secubit nak segenggam’
Diam
Skarang aku nak segalanya
Amacam
Cabaran
Buat kebaikan masa depan, kau kena letak jawatan
Amacam?
Aku nak susah kan hidup kau?
Tak Kau da terbiasa orang dengar cakap
Kau da leka Itu sebab kau stuck
Bagi otak, aku lap,

Aku wipe
Bagi lega, lega
Lega lega lega lega lega
Kau dibebas dera
Kau dapat nikmati warna senja (Ooouuu)

Itu aku
Like
Pada hujung hari
Aku susun sepuluh jari
Moga yang tak bersetuju akan buka hati
Psyche!
Korang boleh m-

(DSV )
Kalau aku like, aku like
Kalau tak
Aku swap
Aku swipe...

Inilah kehidupan lumrahnya
Tetap ada
Ramainya kenen kenen...


Muzik Video Swipe Alyph



swipe lirik alyph, lirik lagu swipe alyph, lirik lagu swipe alyphland, swipe alpha lirik, swipe alyph mp3 download, swipe alyphland lirik, muzik video swipe alyph, muzik video swipe alyph mp3, muzik video swipe alyph download, muzik video swipe alyph mp3 download, muzik video swipe alyph free download,

Bella Jamal

Hi! Bella Jamal is a part-time blog writer of Ini Adalah Bellarina Natasya. A long time ago graduated from the National University of Malaysia with a degree in Bachelor of Chemistry, now working as a Social Media Professional for Telco company. For any opportunities, can contact me at jbella8868@gmail.com

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Previous Post Next Post