Himaya Hijab Mask : H99 Premium Face Respirator Dalam Warna Baru Pink Dew - Ini Adalah Bellarina Natasya | Bella Jamal Himaya Hijab Mask : H99 Premium Face Respirator Dalam Warna Baru Pink Dew

Trending

Himaya Hijab Mask : H99 Premium Face Respirator Dalam Warna Baru Pink Dew

Himaya Hijab Mask : H99 Premium Face Respirator Dalam Warna Baru Pink Dew | Himaya Malaysia memperkenalkan warna terbaharu untuk rangkaian pelitup muka Himaya H99 Premium Face Respirator iaitu Pink Dew. Untuk musim baru tahun 2022, Himaya melancarkan empat warna baru iaitu Chic Vintage, Pink Dew, Celadon Green dan Teal In Spring.

Duta Himaya Mask

Rekabentuk inovatif Himaya H99 direka khas dengan ciri eksklusif bersama jalur logam dengan span lembut anti-peluh membuatkan pelitup muka terletak kemas, memberikan keselesaan pernafasan dan tidak merengsakan kulit wajah. Selain itu, ianya direka khas untuk memberikan keselesaan berganda pada bahagian hidung si pemakai. Hadir dengan warna bercorak membuatkan pelitup muka ini nampak lebih elegen pada si pemakai.

H99 4 ply


Selain warna baharu ini juga, Himaya menampilkan Nabila Razali sebagai duta utama. Rona manis merah jambu amat sesuai dan selesa digayakan dengan apa jua pakaian buat Himayan Jelita.

Rekabentuk headloop Himaya H99 Premium Face Respirator memudahkan pemakai hijab, juga yang menggunakan alatan lain di bahagian telinga seperti alat bantuan pendengaran dan fon telinga. Sesuai untuk kegunaan harian, pelitup muka baharu ini selesa buat pemakai cermin mata kerana tidak mudah menyebabkan berkabus, selain mengurangkan berpeluh pada bahagian muka.

Bahagian dalam Himaya mask

Corak Himaya mask

Himaya H99 Premium Face Respirator juga bakal melancarkan warna dan corak baharu dijangka bermula dari Mac 2022, diwakili duta utama yang berbeza.


Tentang Himaya Malaysia
Sejak mula beroperasi pada tahun 2020, Himaya sudah melebarkan sayapnya hampir ke seluruh Malaysia dengan jualan secara atas talian, sistem ejen dan pembelian terus di farmasi-farmasi. Produk pertama Himaya bermula dengan pelitup muka 3 lapisan (3ply) dan pelitup muka 4 lapisan (4ply) yang hadir dalam pelbagai warna dan corak yang menarik, sesuai digayakan oleh wanita bertudung.

Untuk pembelian atau maklumat lanjut mengenai produk Himayan mask, sila layari laman sesawang www.himaya.international atau cari Himayamy di Shopee.

#HimayaMy #H99PinkDew #H99ChicVintage

Bella Jamal

Hi! Bella Jamal is a part-time blog writer of Ini Adalah Bellarina Natasya. A long time ago graduated from the National University of Malaysia with a degree in Bachelor of Chemistry, now working as a Social Media Professional for Telco company. For any opportunities, can contact me at jbella8868@gmail.com

Previous Post Next Post