SNOWPLUS MALAYSIA PERKENAL VAPE POD BEBAS ASAP DAN NIKOTIN

Trending

SNOWPLUS MALAYSIA PERKENAL VAPE POD BEBAS ASAP DAN NIKOTIN

Beberapa tahun kebelakang ini, bukanlah sesuatu yang taboo jika pengunjung kedai mamak atau kedai makan bersembang dengan sambil memegang sebatang rokok. Merokok selepas makan dan ketika lepak dianggap biasa tetapi berbeza situasinya sekarang. Kelihatan ada yang menghisap objek yang kecil seakan-akan pen atau pemacu kilat USB dikenali sebagai vape pod, namun masih mengeluarkan asap. Sebagai pilihan rokok alternatif, kini Snowplus Malaysia telah memperkenalkan vape bebas asap dan nikotin.


Apa Itu Vape Pod?

Vape pod adalah satu nama yang diberi untuk menggelar sebuah alat merokok dengan sistem isian cecair yang mengandungi nikotin dan perisa atau perisa sahaja tanpa nikotin. Mungkin ia agak sama dengan vape, namun apa yang membezakannya adalah dari segi saiz yang jauh lebih kecil dan cara penjagaannya yang jauh lebih mudah. Oleh itu, vape pod juga dikenali sebagai ‘vape mini’.


Kelebihan Device SnowPlus Pod

SnowPlus menjadi jenama vape pertama menawarkan jus vape ’Zero nicotine’ untuk pasaran umum dan sebagai pilihan yang lebih mesra buat pengguna terhadap orang ramai dan sekeliling. Bayangkan anda menggunakan vape tanpa mengganggu orang sekitar, malah bebas untuk menyedutnya di mana sahaja tanpa mengira tempat.


Selain Malaysia, SnowPlus juga menjadi jenama vape pilihan di Canada, China, Amerika Syarikat, Dubai, United Kingdom, Korea, Rusia dan juga Indonesia. Vape SnowPlus sering mendapat permintaan bukan sahaja ianya sangat praktikal bahkan harga yang ditawarkan juga sangat berpatutan. Salah satu kelebihan yang dijanjikan SnowPlus menerusi produk vape, antaranya dengan ciri bebas asap.

 • Design Premium & mempunyai ciri keselamatan yang tinggi
 • Menggunakan teknologi super-charge, hanya charge 18 minit
 • Pembakaran stabil walaupun dalam keadaan bateri rendah
 • Teknologi anti bocor (Anti-Leak) : Tiada isu cecair ejuice meleleh diluar pod
 • Sesuai untuk citarasa rakyat malaysia
 • Tahap nikotin yang cukup untuk perokok
 • Ringan dan bersaiz poket: praktikal di bawa ke mana sahaja
 • Mempunyai pod ‘bebas asap’ (smokeless)


Jenis SnowPlus Yang Ada Di Pasaran

Peranti vape SnowPlus mempunyai dua jenis pilihan iaitu SnowPlus Pro dan SnowPlus Lite dengan harga antara RM85 hingga RM120 seunit. Terdapat lapan warna pilihan dengan ciri premium termasuk teknologi pengaliran udara aeroflow dan teknologi ceramic atomization iaitu panel sentuhan seramik berbentuk sarang lebah pada peranti.


Sebagai alternatif, SnowPlus turut memperkenalkan peranti pakai buang dikenali SnowPlus Go dengan harga RM19 dan boleh didapati secara eksklusif di kedai MyNews yang merupakan local intiti untuk Snowplus International. Istimewa untuk edisi pakai buang, pod SnowPlus Go boleh digunakan mencapai sehingga 350 sedutan.

Product Snowplus
1. Device
 • Snowplus Pro
 • Snowplus Lite
 • SnowPlus Go

Snowplus Pro

Snowplus Lite

2. Pod (flavor)
 • Ceramic Pod
 • Cotton Pod
 • Smokeless Pod

3. Disposable Pod (5 flavours)
SnowPlus juga mempunyai tiga edisi perisa perisa vape iaitu classic, zero nicotine dan smokeless (snowplus smokeless). Semua perisa vape yang ditawarkan adalah bersesuaian dengan citarasa penduduk di Malaysia dengan pelbagai pilihan tersedia. Snowplus pod flavours yang ada seperti perisa mangga, laici, vanilla dan pelbagai lagi. Jenama ni jug ada sediakan snowplus pod refill untuk pengguna Snowplus Lite. Untuk 1 Box ada 3 pods refills.

Untuk mengetahui vape bebas asap dan nikotin review, boleh semak video dibawah. Anda boleh juga cari snowplus pro review dan snowplus lite review yang lain untuk quick review bagi yang ingin mencuba jenama ini.


EJEN VAPE JANA PENDAPATAN BERSIH HINGGA RM4,000 SEBULAN

Berikutan masing-masing sedang berusaha bangkit mengukuhkan ekonomi selepas berdepan dengan pandemik Covid-19 sejak dua tahun lalu, ada yang menjalankan perniagaan kecil-kecilan misalnya bermula dengan menjadi ejen jualan bagi membantu menjana pendapatan seperti yang ditawarkan jenama vape premium SnowPlus.Pengurus Pemasaran SnowPlus Syarul Azizy Salleh berkata kira-kira 6,000 ejen sudah berdaftar di negara ini dengan pendapatan bersih antara RM2,000 hingga RM3,800 sebulan. Beliau berkata majoriti mereka yang mendaftar sebagai ejen terdiri daripada yang diberhentikan kerja serta hilang mata pencarian sejak Covid melanda negara.

"Pastinya kami gembira kerana berjaya membantu mereka menjana pendapatan selain mendapat maklum balas produk ini mudah dijual kerana ciri menarik yang dimilikinya. Selain harga berpatutan, ia juga partikal bagi majoriti pengguna vape di negara ini," katanya.
"Selain itu, peranti vape kami juga sangat ringgan dan bersaiz poket serta menjanjikan jangka hayat harian yang lama tanpa perlu memikirkan masalah bateri lemah serta keperluan membawa alat pengecas ke mana-mana. SnowPlus mempunyai ciri kuasa bateri yang effisyen tahan untuk seharian. Peranti vape ini juga membakar dengan stabil meskipun dalam keadaan bateri lemah," katanya.

Bagi anda yang berminat untuk dapatkan vape pod SnowPlus, boleh hubungi ejen SnowPlus yang dilantik ataupun dapatkan di Kedai MyNews yang berdekatan. Mereka yang berminat juga boleh layari laman web dibawah untuk mendapatkan informasi lanjut mengenai pendaftaran ejen berdaftar dan juga mengenai produk SnowPlus.

Website Snowplus
Instagram @snowplus.malaysia
Sebarang pertanyaan boleh hubungi Syarrizuan di talian 0193090316

Bella Jamal

Hi! Bella Jamal is a part-time blog writer of Ini Adalah Bellarina Natasya. A long time ago graduated from the National University of Malaysia with a degree in Bachelor of Chemistry, now working as a Social Media Professional for Telco company. For any opportunities, can contact me at jbella8868@gmail.com

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Previous Post Next Post