NESCAFÉ® Menjenamakan Semula Minuman Kopi Tempatan Kepada NESCAFE Edisi Kopitiam | Dua Variasi Kopi Baharu Diperkenalkan - Ini Adalah Bellarina Natasya | Bella Jamal NESCAFÉ® Menjenamakan Semula Minuman Kopi Tempatan Kepada NESCAFE Edisi Kopitiam | Dua Variasi Kopi Baharu Diperkenalkan

Trending

NESCAFÉ® Menjenamakan Semula Minuman Kopi Tempatan Kepada NESCAFE Edisi Kopitiam | Dua Variasi Kopi Baharu Diperkenalkan

Anda semua peminat kopi? Kalau Kak Bell memang tidak sah kalau tidak pekena minuman NESCAFÉ pada setiap pagi. Kepada semua penggemar kopi di Malaysia, adakah anda bersedia untuk mencuba sesuatu yang baharu?


Sebagai salah satu jenama kopi terkenal di Malaysia, NESCAFÉ® ingin mengembalikan nostalgia kopitiam lama dengan tawaran barunya, Edisi Kopitiam. Selain itu, dua variasi baharu juga telah diperkenalkan iaitu NESCAFÉ® Kopi-C dan NESCAFÉ® Kopi Cham. NESCAFÉ® Kopi Cham merupakan kombinasi teh dan kopi, manakala NESCAFÉ® Kopi-C pula adalah adunan kopi dan susu yang lebih halus. Kedua-dua perisa ini telah diiktiraf sebagai minuman yang paling digemari di kopitiam tempatan.


Penjenamaan Semula Minuman Kopi Tempatan Kepada NESCAFE Edisi Kopitiam

Penjenamaan semula minuman kopi tempatannya kepada Edisi NESCAFÉ® Kopitiam adalah dengan penampilan baharu tin mereka. Edisi NESCAFÉ® Kopitiam merangkumi NESCAFÉ® Tarik, NESCAFÉ® Tarik Kaw, NESCAFÉ® Kopi-O, NESCAFÉ® White Coffee, dan NESCAFÉ® Ice. Diinspirasikan oleh hiasan dalaman kopitiam Malaysia, rekaan baharu tin dalam edisi ini mencerminkan simbol nostalgia yang bertumpukan kepada warisan. Klasik namun trendy, NESCAFÉ® berikhtiar untuk mengembalikan kenangan silam buat rakyat Malaysia agar warisan ini dapat terus dipelihara dan dibanggakan.

“Di NESCAFÉ® Sedia-Untuk-Diminum, kami berusaha untuk memastikan keselesaan dan keterangkuman rakyat Malaysia apabila menikmati minuman kopi tempatan kegemaran mereka pada bila-bila masa dan di mana sahaja. Berdasarkan permintaan yang semakin meningkat untuk perisa kopi tempatan dan populariti Kopitiam, kami memperkenalkan NESCAFÉ® Kopi-C dan NESCAFÉ® Kopi Cham, bersama-sama keseluruhan produk kopi tempatan yang telah dijenamakan semula dalam Edisi Kopitiam ini,” kata April Wong, Eksekutif Perniagaan, Unit Perniagaan Sedia-Untuk-Diminum, Nestlé (Malaysia) Berhad.

Dengan rasa yang telah sekian lama dikenali dan disayangi oleh semua rakyat Malaysia, NESCAFÉ® menyasarkan untuk merealisasikan konsep tersebut dengan memperkenalkan gaya kontemporari untuk penggemar kopi tegar tanpa mengkompromikan keasliannya. Bagai anda yang ingin mencuba sendiri NESCAFE terbaru Edisi NESCAFÉ® Kopitiam, ianya kini boleh didapati di kedai-kedai seluruh negara serta melalui platform perniagaan online seperti Lazada dan Shopee.


Tentang Nestlé Malaysia

Nestlé merupakan pengeluar makanan dan minuman terbesar di dunia. Dengan ibu pejabat yang terletak di Switzerland, Nestlé beroperasi di lebih 180 buah negara di seluruh dunia dan kesemua pekerja kami seramai lebih 270,000 orang komited dalam membantu mencapai tujuan Nestlé untuk merungkai kuasa makanan demi meningkatkan kualiti kehidupan bagi semua, pada hari ini dan untuk generasi akan datang. Matlamat kami didorong oleh strategi Pemakanan, Kesihatan dan Kesejahteraan kami. Sejak tahun 1912, Nestlé dipercayai oleh para pengguna kami menerusi jenama-jenama dan produk kami yang berkualiti. Kami komited dalam meningkatkan taraf hidup masyarakat di mana saja kami beroperasi, sambil mengekalkan kecemerlangan dan integriti Halal. Ini selaras dengan janji kami dalam memberikan “GOOD FOOD, GOOD LIFE” kepada semua.


Selain itu, edisi NESCAFÉ® Kopitiam telah bekerjasama dengan Bingka KL, untuk merchandise edisi khas yang boleh didapati melalui E-commerce dan kedai-kedai roadshow. Untuk mengetahui lebih lanjut, sila layari www.nestle.com.my atau laman Facebook mereka di http://www.facebook.com/Nestle.Malaysia.
Bella Jamal

Hi! Bella Jamal is a part-time blog writer of Ini Adalah Bellarina Natasya. A long time ago graduated from the National University of Malaysia with a degree in Bachelor of Chemistry, now working as a Social Media Professional for Telco company. For any opportunities, can contact me at jbella8868@gmail.com

Previous Post Next Post