Chiang Heng Jewelry Tawar Harga Emas Terendah di Malaysia - Ini Adalah Bellarina Natasya | Bella Jamal Chiang Heng Jewelry Tawar Harga Emas Terendah di Malaysia

Trending

Chiang Heng Jewelry Tawar Harga Emas Terendah di Malaysia

Emas Chiang Heng, salah satu jenama terkemuka dalam industri barang kemas di Malaysia menawarkan harga emas yang terendah di seluruh negara. Selain menyediakan pelbagai jenis barang kemas emas dengan harga yang sangat menarik, Chiang Heng Jewelry juga berkomitmen memberikan ganjaran dan tawaran istimewa kepada pelanggan setianya.

Chiang Heng Jewelry Tawar Harga Emas Terendah di Malaysia


Menariknya, setiap bulan Chiang Heng Jewelry mengadakan promosi eksklusif di semua 19 cawangan mereka di seluruh Malaysia. Misi mereka adalah supaya semua orang mampu memiliki emas dan memastikan bahawa emas tidak lagi menjadi sesuatu yang hanya dimiliki oleh segelintir orang, melainkan dapat dimiliki oleh semua orang.

7 Sebab Kenapa Chiang Heng Gold Menjadi Pilihan Tepat Anda

Kenapa pilih emas Chiang Heng? Ada beberapa alasan mengapa anda sepatutnya memilih emas Chiang Heng. Berikut adalah 7 sebab kenapa perlu pilih Chiang Heng Gold.

1. Harga Emas Terendah
Chiang Heng Gold mampu menawarkan harga emas yang terendah kerana mereka tidak perlu mengambil kira kos pemasaran seperti sewa di pusat membeli-belah atau kos iklan fizikal biaya iklan konvensional.

Chiang Heng Gold

Keuntungan dari penjimatan ini diteruskan kepada pelanggan dengan menawarkan harga emas yang berpatutan. Jika di buat perbandingan Chiang Heng gold price adalah yang terendah di seluruh negara. Jika anda mencari harga emas terendah di Malaysia, Chiang Heng Gold adalah tempat yang tepat untuk Anda.

2. Chiang Heng Gold Hasilkan Rekaan Sendiri
Selain itu, sebagai pembuat barang kemas sendiri, Chiang Heng Gold juga dapat mengawal sepenuhnya kos produksi, termasuk harga upah dan harga emas, yang menjadikan Chiang Heng gold price lebih murah, terjangkau dan berpatutan.

Chiang Heng Gold Price

Chiang Heng Jewellery Online

3. Design Barang Kemas Yang Menarik
Chiang Heng Jewelry terkenal dengan design barang kemas yang menarik dan selalu mengikuti trend terkini. Anda boleh pilih jenis-jenis emas yang anda mahu dan boleh memilih koleksi barang kemas mereka yang memukau dengan design yang segar dan kreatif. Detailing pada setiap rekaan dengan upah yang dikenakan sangat berpatutan dan rekaannya yang terkini, sangat sesuai digayakan tidak kita lapisan usia.

Chiang Heng Jewelry

Chiang Heng Jewelry


4. Harga Jualan Semula Yang Tinggi
Selain menawarkan harga emas terendah, Chiang Heng Jewelry juga memberikan penawaran harga jualan kembali tertinggi di seluruh Malaysia. Proses pemulangan emas mereka sangat jelas dan telus, tanpa ada sebarang kos tersembunyi.

Yang lebih menarik, mereka menerima emas untuk dijual kembali tanpa banyak syarat, termasuk perhiasan emas tanpa sijil, emas dengan karat rendah, emas pecah, emas kemek, dan bahkan emas yang telah terbakar dalam kebakaran. Tawaran ini menunjukkan keikhlasan dan fleksibiliti Chiang Heng Jewelry dalam melayani pelanggan mereka

5. Pertukaran Tanpa Syarat dalam Tempoh 7 Hari
Emas Chiang Heng menyediakan perkhidmatan pertukaran tanpa syarat dalam tempoh 7 hari setelah pembelian. Jika anda tidak puas hati dengan perhiasan emas yang anda beli, anda boleh memulangkannya atau menukarnya dengan saiz atau design yang lain, selagi perhiasan tersebut masih dalam keadaan baik dan tidak mengalami kerosakan.

Chiang Heng Gold
Lama dah tak pakai anting-anting dan subang. Nasib baiklah lubang telinga ni masih ada, dapat juga pakai anting-anting pearl dari Emas Chiang Heng.

Chiang Heng Gold

6. Perkhidmatan Membaiki Dan Membersih Perhiasan Percuma
Chiang Heng Gold juga menawarkan perkhidmatan membaiki perhiasan secara percuma dalam tempoh 30 hari (kecuali jika memerlukan penambahan emas) serta perkhidmatan pembersihan emas percuma sepanjang hayat, termasuk khidmat rekaan ulang emas menggunakan teknologi laser.

7. Kemudahan Beli Emas Online di Chiang Heng Jewellery Online
Selain dari kedai fizikal, Chiang Heng Gold juga menyediakan kemudahan pembelian emas secara online melalui Chiang Heng Jewellery Online. Jadi, jika anda tidak dapat mengunjungi salah satu outlet mereka, anda tetap dapat membeli emas dengan mudah melalui Chiang Heng jewellery online atau melalui Platform Jualan Chiang Heng Jewellery melalui laman web Emas Chiang Heng dan media sosial mereka.


37 Tahun Dalam Pasaran Chiang Heng Gold Berkomitmen Demi Kepuasan Pelanggan

Chiang Heng Gold telah beroperasi dalam industri ini selama 37 tahun dan telah memperoleh berbagai penghargaan serta sokongan dari pelanggan setia. Pada tahun 2020, Chiang Heng Gold mencatatkan prestasi membanggakan dengan melakukan 117 siaran langsung dalam satu hari, yang memecahkan rekod The Malaysia Book of Records.

Ditubuhkan pada tahun 1986, Chiang Heng Jewellery telah mendapat beberapa anugerah seperti Jawatankuasa Jenama TOP Excellence Asia Pasifik, Anugerah PKS Cemerlang oleh Anugerah Golden Bull dan lain-lain. Mereka terkenal dengan harga emas yang kompetitif, bernilai tinggi dan pakar dalam semua jenis barang kemas emas.

Dengan usaha gigih yang telah mereka lakukan dan reputasi yang baik yang mereka bina, Emas Chiang Heng kini telah membuka cawangan ke-19, menunjukkan platform yang kukuh dengan kredibiliti dan kepercayaan yang tinggi.


Cawangan Chiang Heng Jewelry Di Seluruh Malaysia (senarai outlet)

Chiang Heng Jewelry Tawar Harga Emas Terendah di Malaysia

Berikut adalah 19 lokasi outlet cawangan Chiang Heng Jewelry di seluruh Malaysia yang siap sedia memberikan layanan terbaik mereka kepada anda.
 • Butterworth, Pulau Pinang (HQ)
 • Jelutong, Penang
 • Bukit Jambul
 • Bukit Mertajam
 • Alma, Bukit Mertajam
 • Sungai Petani, Kedah
 • Taiping, Perak
 • Alor Setar
 • Ipoh
 • Kepong
 • Puchong
 • Cheras
 • Seremban
 • Kuchai Lama, KL
 • Kota Laksamana, Melaka
 • Muar
 • Kluang
 • Johor
 • Bukit Tinggi, Klang

Jadi, jika anda mencari harga emas terendah dan nilai terbaik, pilihan yang bijak adalah Chiang Heng Jewelry. Dengan pelbagai kelebihan, tawaran istimewa, dan reputasi yang baik, mereka telah menjadi pilihan utama pelanggan yang ingin memiliki emas dengan nilai yang baik di Malaysia. Dapatkan emas anda sekarang di Chiang Heng Jewelry - The Cheapest Gold Prices in Town!

Platform Jualan Chiang Heng Jewelry
Laman Web: https://chiangheng.com
TikTok : https://www.tiktok.com/@chianghengjewellery
Shopee: shopee.com.my/chianghengjewellery

Facebook: www.facebook.com/ChiangHengJewellery
Instagram:@chiang_heng_jewellery
Youtube: https://youtube.com/@chianghengjewellery3423
Tiktok: @emaschiangheng @ChiangHengJewellery

Chiang heng, Chiang heng jewellery online, Chiang heng jewelry, Chiang heng com, Chiang heng gold, Chiang heng gold price,

Bella Jamal

Hi! Bella Jamal is a part-time blog writer of Ini Adalah Bellarina Natasya. A long time ago graduated from the National University of Malaysia with a degree in Bachelor of Chemistry, now working as a Social Media Professional for Telco company. For any opportunities, can contact me at jbella8868@gmail.com

Previous Post Next Post