Trending


Lirik Lagu Govinda X Ernie Zakri - Hal Hebat (2022)

Lirik Lagu Govinda X Ernie Zakri - Hal Hebat (2022) | Single Hal Hebat ciptaan Ade Govinda yang dihasilkan sekitar awal tahun 2020 telah mendapat sambutan luar biasa di negara asalnya, Indonesia, sehingga menjadi tular di Malaysia. Kini lagu Hal Hebat dinyanyikan semula oleh band Indonesia Govinda dengan penyanyi Ernie Zakri.

Lirik Lagu Govinda Ernie Zakri Hal Hebat

Lagu Hal Hebat Hasil ciptaan Ade Nurulianto, William Chow & SA Feros ini turut diberikan nafas baru dengan susunan terbaru tetapi masih mengekalkan elemen romantik yang disampaikan melalui liriknya.

Single paling popular pernah dinyanyikan oleh Govinda dengan jumlah tonton menghampiri 20 juta sejak pelancarannya kira-kira dua tahun lalu. Lagu Hal Hebat ni juga pernah dipopularkan oleh penyanyi Cakra Khan.


Govinda adalah sebuah kumpulan muzik yang berpengaruh dengan pengalaman lebih 10 tahun lamanya dalam bidang muzik. Mereka sangat terkenal dan sudah menempa nama di Indonesia. Perjalanan seni Ernie tidak kurang lamanya dan berusia lebih dari sedekad, kini sudah berjaya masuk ke pasaran Indonesia.

Lagu Hal Hebat’ Govinda X Ernie Zakri mula dikeluarkan pada 27 Julai 2022 yang lalu, boleh didengarkan melalui seluruh platform musik digital dan muzik videon melalui channel youtube MyMusic Records dan Rocketfuel Entertainment.


LIRIK LAGU HAL HEBAT - GOVINDA X ERNIE ZAKRI
Penyanyi : Govinda X Ernie Zakri
Komposer : Ade Nurulianto
Penerbit : William Chow & S A Feros

Takkan siakan dia
Belum tentu ada yang s'perti dia
Satu dunia tahu aku bahagia, oo-oh

[Ernie Zakri]
Di hidup ini t'lah kusinggahi banyak cinta
Namun tak pernah aku temui cinta
Sekuat aku menginginkan dia
Hal hebat kurasakan kini
Dicintai seseorang yang ku pun mencintai
Itu sempurna, oo-oh

Takkan siakan dia
Belum tentu ada yang s'perti dia
Satu dunia tahu aku bahagia
Banyak pasang mata saksinya

Takkan duakan dia
Belum tentu esok'kan masih ada
Kesempatan tak datang kedua kalinya
Hargai dan jaga hatinya, hatinya

[Govinda]
Dalam diamku
Ku panjatkan s'lalu doa untuknya
Jodoh bukan soal sempurna
Namun yang mampu tangguh 'tuk bertahan
Dan berjuang, ooh

Takkan siakan dia, takkan siakan dia
Belum tentu ada yang s'perti dia,
tiada yang s'perti dia
Satu dunia tahu aku bahagia
Banyak pasang mata saksinya, ooh

Takkan duakan dia, takkan duakan dia
Belum tentu esok'kan masih ada, ooh
Kesempatan tak datang kedua kalinya
Hargai dan jaga hatinya

[Ernie Zakri]
Takkan siakan dia (dia,dia)
Belum tentu ada yang s'perti dia
(belum tentu s'perti dia)
Satu dunia tahu aku bahagia (bahagia)
Banyak pasang mata saksinya, ooh-ooh

Takkan pernah duakan dia, ooh
Belum tentu esok'kan masih ada
Kesempatan tak datang kedua kalinya
Hargai dan jaga hatinya, hatinya
Di hidup ini
Takkan siakan dia
Dalam diamku
Takkan siakan dia


govinda hal hebat videos,cakra khan hal hebat,govinda x ernie zakri hal hebat lyrics,hal hebat ernie zakri mp3 download,nama model video klip govinda hal hebat,lirik lagu ernie zakri,lirik ernie zakri,govinda hal hebat lyrics
Bella Jamal

Hi! Bella Jamal is a part-time blog writer of Ini Adalah Bellarina Natasya. A long time ago graduated from the National University of Malaysia with a degree in Bachelor of Chemistry, now working as a Social Media Professional for Telco company. For any opportunities, can contact me at jbella8868@gmail.com

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Previous Post Next Post