GIVEAWAY 10 JUTA PEGEVIEWS BLOG BELLA JAMAL

Hi semua! Buat pertama kalinya Kak Bell nak buat giveaways buat semua pembaca blog bellajamal.com. Sebelum ini biasa nampak kawan-kawan blogger dah selalu buat. Kali ni Kak Bell nak buat giveaways sempena 10 million pageviews blog Kak Bell.


Hingga saat artikel ni up, total pageviews sekarang adalah 9643451. Tak lama lagi dah nak mencecah ke jumlah 10 juta pageviews. Sempatlah para pembaca semua nak join dan mencuba nasib.


SYARAT PENYERTAAN 10M GIVEAWAY BLOG BELLA JAMAL

Untuk syarat penyertaan giveaway ni mudah sahaja. Tak perlu nak buat posting atau backlink artikel dan seumpamanya sebab kalau Kak Bell pun malas nak buat semua benda alah tu. Hahahaha.


1) Caranya korang hanya perlu printscreen jumlah pageviews blog Kak Bell ketika genap 1000000.
2) Emel kan printscreen tersebut ke jbella8868@gmail.com
3) Tinggalkan komen penyertaan anda di ruangan komen artikel GIVEAWAY 10M PEGEVIEWS BLOG BELLA JAMAL


2 PEMENANG 10M GIVEAWAY

Untuk pemenang giveaway kali ini, Kak Bell akan pilih 2 orang pemenang. Jika tiada penyertaan yang berjaya printscreen tepat 1000000, nilai pageview terdekat akan dipilih sebagai pemenang. Giveaway akan tamat sebaik sahaja dah dapat pemenang.

So, good luck dan selamat menyertai giveaway sulong blog Kak Bell. 2 Hadiah Misteri akan menanti pemenang.

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Back
to top