Peralatan Dapur Profesional Murah Dari My Cooking Story | Dapatkan Promo Code 10% Diskaun

Hi semua! Buat pembaca blog Kak Bell yang selalu cuba resepi dan suka memasak, hari ini Kak Bell nak kongsi di mana nak dapatkan peralatan dapur murah di KL? Actually bukan di KL sahaja, seluruh Malaysia pun boleh nak dapatkan peralatan dapur yang berkualiti, murah pada harga yang terendah.


Sejak tahun lepas, Kak Bell dah mula dapatkan barangan dapur seperti food container, casserole, pisau, periuk dan barangan lain dari My Cooking Story. Kiranya dah jadi pelanggan setialah kata orang. Sebenarnya anda semua tak perlu nak pergi ke kedai pun, cuma beli secara online sahaja dari My Cooking Story!


My Cooking Story Tawar Produk Luar Biasa pada Harga Terendah

My Cooking Story (MCS) ini adalah laman e-dagang yang menjual pelbagai Peralatan Dapur Profesional untuk penyediaan makanan, peralatan memasak, memanggang, bekas hidangan dan juga bekas penyimpanan makanan.


Kak Bell suka membeli peralatan dapur di sini sebab ianya murah dari harga pasaran sebab semua barangan diperolehi dari pengedar secara terus. Dahla murah sehingga 80% dari harga market, penghantaran percuma dan cepat! Kemudian boleh dapatkan lagi 10% diskaun jika gunakan my cooking story promo code.

Setiap bulan, My Cooking Story akan buat promosi bulanan di mana lebih diskaun diberikan untuk peralatan dapur terpilih. Biasanya untuk promosi bulanan akan datang dengan promosi kombo yang lebih menjmatkan.




Di sini anda semua boleh dapatkan pelbagai peralatan yang sesuai untuk dapur di rumah dengan harga yang sesuai. Di antara jenama yang ada seperti GORMÉ, CS KOCH SYSTEME (CSK), KIGI, CHARTERHOUSE, Neoflam, Klasique, HAPPYCALL, ENDO, Krystalyn, Neovent, TIGER, Qucina dan banyak lagi. Kat rumah ni pun penuh dah barangan dari MCS, meriah dan rasa semangat je nak memasak.





Kak Bell suggest korang beli di sini sebab My Cooking Story memang tawarkan produk luar biasa pada harga yang terendah.


My Cooking Story Promo Code 10% Discount MCSBELLA

Selain dari harga promosi bulanan yang dah murah, korang boleh dapatkan lagi extra 10% diskaun bila masukkan kod promo MCSBELLA semasa checkout. Boleh sahaja nak kongsi dengan rakan atau sedara-mara. Pakai je kod MCSBELLA ni.

MCSBELLA
10% Discount



Raya-Raya Sale 1 Mac - 31 Mei 2021

Tak lama lagi bulan puasa dah menjengah. Jadi Kak Bell kongsikan beberapa promosi untuk hari raya yang akan datang. Yang penting korang akan dapat FREE SHIPPING, FREE GIFT, BOLEH BAYAR 3 KALI INSTALLMENT TANPA INTEREST dan TAMBAHAN LAGI 10% DISKAUN!


Untuk promo Raya ni, kalau ada tulis nombor 3 tu, maksudnya pembeli akan dapat 3 bekas setiap set. Cuba tengok harga, set kuali RM698, untuk promosi harganya RM368. Pakai kod promo MCSBELLA, dapat lagi 10% diskaun. Sangat berbaloi kan?








Bagi yang nak shopping dengan tambahan 10% diskaun, boleh klik bawah ni.

My Cooking Story Promo Code 10% Discount



>> Klik untuk lihat video <<






CONVERSATION

15 comments:

  1. Macam best je promo raya ni Bell. Sis tengok cantik2 je barang2 tu. Iklan keluar awal boleh la prepare apa yang patut Raya ni ye tak?.

    ReplyDelete
  2. lawa2 je set peralatan dapurnya tu.

    ReplyDelete
  3. wah dah nak raya ke kita? kita raya ka? bagus entry uols ni! preparation awal2. beli awal mana tau lagi murah kan? macam nak beli juga for mother kite

    ReplyDelete
  4. Wow........My Kitchen Story looks like a kitchen tools paradise. Bagus utk org2 yg gemar memasak. Thank you for sharing this information.

    ReplyDelete
  5. semua berkenan.teringin gak nak ada 1 set untuk raya ni.Senang nak hidang lauk pauk untuk raya

    ReplyDelete
  6. buat hal mcs ni. duit habis kat sini je hahaha semua promo best2

    ReplyDelete
  7. Rawlins taknak baca sebab takut mudah terpengaruh. Tak mau baca apa yang ada on sale dan apa hadiah yang ada (sambil scroll balik ke atas dan simpan dalam minda nak beli apa) huhu

    ReplyDelete
  8. Komen Rawlins tu kelakar hahaha. Menarik sgt promo MCS ni kan? Harga terlajak murah. Free shipping. Lepastu ada 10% discount. Jomlah terjah web dia

    ReplyDelete
  9. cantik-cantik peralatan dapur dari my cooking story ni. harga pun murah. nak beli bagi hadiah kahwin kat adik pun best ni

    ReplyDelete
  10. Pejam mata Suis ko scroll takut tergoda hahaha.. dah banyak gak Sis ada, cuma geram dek pisau dan periuk tu haaaa

    ReplyDelete
  11. Marsha ada beli neovent mcs ni. Lepas tu midas masih otw. Memang harga murah tapi berkualiti. Pakaging dia pun masa pos sgt teliti.

    ReplyDelete
  12. Yang set 7 items tue sangat menarik la.. boleh la beli untuk family nanti, berbaloi2 jimatnya.. ada discount code lagi, penghantaran percuma lagi.. boleh buat installment lagi.. oh mai.. terbaik ahhh..

    ReplyDelete
  13. Wahhh cantik-cantik peralatan dapur tu. Semua Nina bekenan, rasanya perlu beli lah satu set untuk persiapaan raya nanti. Harga pun berbaloi. Okay lah

    ReplyDelete
  14. Mmg murah sangat dengan harga yg ditawarkan. Agak berbaloi eso bila ada diskaun lagi

    ReplyDelete

Back
to top