Trending


Resepi Puding Sagu Gula Melaka Dalam Cawan

Hi korang! Sebelum ni Kak Bell dah ada post pasal resepi sagu gula melaka ni. Hari ni sesaje repeat sekali lagi buat. Penat menunggu kawan dirumah tak kunjung tiba, baik Kak Bell buat keje lain kan. Ada gak pekdahnya. Hehe. Ada follower tanya sebab apa kuah santannya berketul. Now Kak Bell dah update balik resepi tu. Konpem menjadi! Kita try and error saje sb bukannya pandai sangat masak pun. Untuk resepi klik link ni kay > Resepi Puding Sagu Gula Melaka


Kalau korang ada cara yang lebih mudah jangan lupa share ye. Selamat mencuba. Bye.
Bella Jamal

Hi! Bella Jamal is a part-time blog writer of Ini Adalah Bellarina Natasya. A long time ago graduated from the National University of Malaysia with a degree in Bachelor of Chemistry, now working as a Social Media Professional for Telco company. For any opportunities, can contact me at jbella8868@gmail.com

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Previous Post Next Post