Trending


My Furkids Weekend Treats 🐱🐱🐱

Hi korang! Macam biasa, rutin di hari minggu bagi anak- anak Kak Bell makan wetfood. Nak bagi hari2 memang mama korang tak mampu. Btw, tak bagus pun bagi kerap. Nanti poo dorang cair like ceri berry pulak susah!


Cabaran pun bermula bila Kak Bell start pegang bekas kuning dan plate warna-warni Ikea ni. Mulalah masing2 maraton, berkejar- kejaran ke dapur! Sampai memanjat2 habis semua dah! Semua pun masing2 melontarkan vokal ibarat seminggu dah tak makan. Kita ke kiri, ke kanan semuanya nak escort. Payah nau bila nak sediakan makanan. Akhirnya, Kak Bell pergi prepare dalam bedroom yer! Bersahut2 la dorang semua kat luar tu ha. Beratur masing2 depan pintu bilik.

Menu hari ni

Bukak je pintu, semua meluru masuk bilik walhal nak bagi makan kat hall ni. Nak letak dalam plate pun susah. Tak menyabar semuanya! Tengok kucing kat Jepun tu, tunggu je mama dia letak kat pinggan. Dah cakap boleh makan, baru go! Ni tidak, habis semua dilanggarnya!



Okay, ni hasilnya. Licin semua. Preparation bowl pun licin dijilatnya. Dah kenyang melantak, semua pi tido. 


Ni Si Muezza dah bagi makan pun nak muka ketat dengan mama ek? Senang hati tengok dorang makan. Kita tak makan pun takpe. Chingg!

Muezza kekwat!

Cik Tompok mengada

Bella Jamal

Hi! Bella Jamal is a part-time blog writer of Ini Adalah Bellarina Natasya. A long time ago graduated from the National University of Malaysia with a degree in Bachelor of Chemistry, now working as a Social Media Professional for Telco company. For any opportunities, can contact me at jbella8868@gmail.com

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Previous Post Next Post