TINGKATKAN KESERONOKKAN MENIKMATI SNEK DI RUMAH DENGAN JACK ‘n JILL CALBEE! - Ini Adalah Bellarina Natasya | Bella Jamal TINGKATKAN KESERONOKKAN MENIKMATI SNEK DI RUMAH DENGAN JACK ‘n JILL CALBEE!

Trending

TINGKATKAN KESERONOKKAN MENIKMATI SNEK DI RUMAH DENGAN JACK ‘n JILL CALBEE!

Tentunya tiada apa yang lebih menyenangkan hati jika dapat bersantai di sofa sambil menonton filem, maraton drama bersiri kegemaran mahupun melayari internet di komputer riba bersama sepaket JACK ‘n JILL Calbee.


Berikutan pandemik Covid-19 yang melanda dunia, telah mendorong rakyat Malaysia untuk membiasakan diri dengan norma baharu iaitu duduk di rumah. Ia memanglah agak menjemukan, namun JACK 'n JILL Calbee sedia menceriakan rutin seharian anda dengan pengalaman menikmati snek di rumah. Pada Julai ini, jenama ini akan memberi nilai tambah kepada setiap kunyahan kerepek kentang kegemaran anda, dengan peraduan “JACK ‘n JILL Calbee Elevate Your Snacking Experience at Home Contest 2020”.


JACK ‘n JILL Calbee telah dilancarkan pada Januari 2019 hasil usaha sama URC Snack Foods Malaysia, yang terkenal dengan jenama warisannya JACK' n JILL, dengan Calbee, yang merupakan pengeluar kerepek kentang terkemuka di Jepun. Sejak dilancarkan, JACK 'n JILL Calbee, yang menawarkan tiga perisa iaitu Classic Salted, Smokey BBQ and Flamin’ Chilli, telah menambat hati para penggemar snek dan dijadikan snek kegemaran mereka.

“Norma baharu duduk di rumah dan penjarakan sosial telah menjadikan orang ramai lebih menghargai masa bersama orang tersayang, sekaligus dapat juga mencetuskan nostalgia. Daripada meningkatkan kemahiran memasak sehinggalah idea penambahbaikan kediaman, orang ramai sentiasa mencari jalan untuk menjadikan waktu yang dihabiskan di rumah lebih menyeronokkan dan bermakna,” kata Emmanuel B. Puno, Naib Presiden Kanan URC Snack Foods Indonesia, Malaysia, Indonesia dan Singapore. “Sebagai satu jenama yang sentiasa mengutamakan kepuasan para pelanggan, JACK ‘n JILL Calbee kini memperkenalkan satu cara untuk mengganjari pelanggan kami sambil bersantai dan menikmati snek di rumah.

Mulai 1hb Julai 2020 hingga 15hb Ogos 2020, semua peminat snek di seluruh negara dijemput untuk menyertai peraduan ini bagi meraih peluang untuk memenangi hadiah-hadiah hebat yang disediakan khusus untuk menambahkan keseronokan menikmati snek di rumah. Para pelanggan JACK ‘n JILL Calbee yang bertuah berpeluang membawa pulang sebuah iPad Pro 11, untuk tontonan skrin persendirian yang berkualiti, sebuah TV Sony 65” untuk pengalaman tontonan ala-panggung wayang dalam keselesaan kediaman sendiri, serta pas percuma untuk melayan filem atau drama bersiri di Netflix!


JACK ‘N JILL CALBEE KINI KEMBALI LAGI UNTUK MENINGKATKAN KEPUASAN MENIKMATI SNEK ANDA, KALI INI DI RUMAH JE!


Sertai sekarang untuk peluang memenangi hadiah-hadiah hebat dengan 2 langkah mudah seperti berikut:

Langkah 1             
Beli produk JACK ‘n JILL Calbee berjumlah RM8 dan ke atas di dalam satu resit.

Langkah 2             
Hantarkan gambar resit pembelian menerusi WhatsApp, sertakan <Nama> anda dan <No MyKad> kepada +6011-1081 1878
Jawab (Y/N) (Y untuk Ya atau N untuk tidak) untuk soalan ini: “Adakah JACK ‘n JILL Calbee ditawarkan dalam tiga perisa?”


GANJARAN HEBAT YANG MENANTI ANDA:


HADIAH UTAMA X 1   
Sebuah iPad Pro 11

HADIAH KEDUA X 1
Sebuah TV Sony 65”

HADIAH KETIGA X 50
Kad Hadiah Netflix bernilai RM100

Kesemua 52 pemenang juga akan menerima hadiah berupa satu set ‘JACK ‘n JILL Calbee Home Elevation Kit’ yang mengandungi tiga paket JACK ‘n JILL Calbee, satu mangkuk JACK ‘n JILL Calbee dan satu cawan JACK ‘n JILL Calbee.


Untuk maklumat lanjut berhubung cara menyertai peraduan ini, sila layari laman berikut:

#JacknJillCalbee
#ElevateYourSnackingExperience
#ElevateYourSnackingExperienceAtHome
Bella Jamal

Hi! Bella Jamal is a part-time blog writer of Ini Adalah Bellarina Natasya. A long time ago graduated from the National University of Malaysia with a degree in Bachelor of Chemistry, now working as a Social Media Professional for Telco company. For any opportunities, can contact me at jbella8868@gmail.com

Previous Post Next Post