Trending


Resepi Biskut Ros & Vanila Chef Anis Nabilah

Hi Korang! Disebabkan tak lama lagi dah nak raya, mesti di bulan Ramadhan nanti korang nak buat kuih raya kan? Ke masing-masing beli kuih tunjuk je? Kak Bell pun sama, beli kuih tunjuk aje. Btw, semestinya kuih raya homemade yang sedap. Setakat cantik dimata, nama bukan main indah tapi rasanya semua sama! Baik hidangkan satu jenis kuih ajekan. Okay, sempena dengan Get Ready Raya bersama dengan Dettol dan Air Wick, Chef Anis Nabilah ada kongsikan koleksi resepi kuih raya beliau. Bolehlah korang cuba membakar kuih raya di bulan puasa nanti. Jom kita tengok resepi pertama.



Bella Jamal

Hi! Bella Jamal is a part-time blog writer of Ini Adalah Bellarina Natasya. A long time ago graduated from the National University of Malaysia with a degree in Bachelor of Chemistry, now working as a Social Media Professional for Telco company. For any opportunities, can contact me at jbella8868@gmail.com

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Previous Post Next Post