Trending


Enjoy FREE Single Happiness : Collect Your Pokeball At Kenny Rogers ROASTERS!

Hi uolss! Hari ni seriuosly kak bell stress sangat. Macam2 hal berlaku. Kaedahnya semua anak2 meow kak bell berantam tunjuk siapa Diva! Terpaksa buat pembahagian kawasan gitu. Jadi untuk menghilangkan stress jalan2 kat Mid Valley. Sebenarnya nak beli kipas baru sebab dah rosak. Dah berjalan, haruslah lapar..so mengidam nak makan Kenny Rogers Roaster yang kurang garam dan kalori ni kan.


Bukan nak dining pun. Dah pick order tetiba nampak ni kat kaunter bayaran! Tengok bawah ek. Apa lagi, gigih la tanya sb boleh makan ais krim percuma! Syaratnya purchase any regular price main meal, then screenshot or take photo or selfie bersama pokemon tu kat sana!


Dah snap tunjuk dengan staff dan bolehlah redeem ais krim tu.

Yeay Jingglypuff!


RM29 Whole Chicken (promo)

Bagi peminat PokemonGo, bolehla serbu Kenny Rogers Mid Valley ni. Kutip pokeball kat sini sambil makan ice cream! Kalau yang main game ni pun agak2 la yer. Jangan la main sambil memandu, sampai jatuh longkang ke. Bukan dapat hadiah pown kan!! Btw, akak jeles dgn kawan akak ni..banyak betol pokemon kat rumah dia! Pokemon rare banyak dalam tandas tu ha. K bye!



Bella Jamal

Hi! Bella Jamal is a part-time blog writer of Ini Adalah Bellarina Natasya. A long time ago graduated from the National University of Malaysia with a degree in Bachelor of Chemistry, now working as a Social Media Professional for Telco company. For any opportunities, can contact me at jbella8868@gmail.com

Post a Comment

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Previous Post Next Post