Pendapatan Secara Online Menerusi Program Affiliate Cari Jodoh Baituljannah

Pasti masing-masing pernah dengar tentang menjana pendapatan melalui program affiliate kan? Sekarang ini, memang banyak program-program yang sedemikian dan merupakan cara yang paling mudah bagi mendapatkan pendapatan sampingan secara online. Walaubagaimanapun, pernah tak korang dengar dengan membantu orang cari jodoh boleh dapat komisyen ribuan ringgit? Menerusi program affiliate terbaru Baituljannah, semua berpeluang untuk jana pendapatan menerusi program affiliate percuma ini. Berminat nak ketahui lebih lanjut?

 Credit photo to Aisha Pauzi. Congratulation dear!

Apakah itu Baituljannah?
Baituljannah merupakan sebuah laman cari jodoh muslim online. Melalui portal ini, sesiapa sahaja boleh mendaftar sebagai calon jodoh dan laman web ini juga ada menyenaraikan calon jodoh yang lain. Platform yang lebih selamat dan maklumat peribadi calon yang lebih terjamin berbanding di media sosial menjadi kelebihan portal Baituljannah. Kini, portal Baituljannah telah mempunyai seramai lebih 136 ribu orang yang telah mendaftar.


Laman web mencari jodoh yang patuh syariah ini mementingkan privasi dan juga melindungi setiap maklumat peserta di Baituljannah.com. Website ini juga bebas spam dan anti seo. Jangan risau identiti anda tidak akan berada di sebarang enjin carian seperti Google, Yahoo dan lain-lain kerana dilengkapi dengan sistem Anti-SEO. Pihak Baituljannah juga mengawasi sebarang bentuk spam. Anda boleh melaporkan sekiranya terdapat sebarang salah laku oleh calon yang mendaftar. Pendaftaran untuk program ini juga adalah percuma!


Affiliate Baituljannah
Menerusi program affiliate Baituljannah, anda boleh memilih sama ada hanya ingin menjadi agen affiliate atau juga sebagai calon cari jodoh atau kedua-duanya sekali. Jika hanya ingin fokus untuk jana pendapatan melalui affiliate, tidak perlulah melengkapkan profil di di panel panel cari jodoh. Jadi, langkah pertama untuk anda mula raih income menerusi program affiliate Cari Jodoh Baituljannah ini ialah dengan mendaftarkan diri anda secara percuma di sini - Affiliate Baituljannah.


Menerusi program ini, komisen akan dijana melalui 2 cara iaitu melalui pendaftaran affiliate lain  dan juga menerusi peserta yang mendaftar sebagai calon cari jodoh di laman Baituljannah.com menerusi menerusi link khas anda. Terdapat 2 jenis komisen yang diberikan menerusi pendaftaran menerusi akaun percuma dan komisen menerusi akaun naik-taraf. Setiap peringkat naik-taraf akan diberikan nilai komisen yang berbeza.


Bagi blogger, affiliater dijemput untuk menyertai program affiliate Baituljannah ini. Bagi 100 orang blogger yang mendaftar awal, turut berpeluang untuk menerima hadiah menarik daripada penganjur program affiliate Baituljannah ini.


Tak perlu malu untuk mendaftar di sini. Laman web mencari jodoh Baituljannah merupakan alternatif terbaik untuk anda untuk mencari pasangan hidup. Bagi yang berminat untuk menyertai program affiliate ini bolehlah mula mendaftar sekarang!

Daftar sebagai Calon Cari Jodoh > Klik SINI
Daftar sebagai Agen Affiliate > Klik SINI




CONVERSATION

26 comments:

  1. Zaman sekarang semua dah mudah. Tak perlu susah nak itu ini.

    Semua di hujung jari. Yang penting kita saja kena ambik kesempatan menggunakan teknologi untuk masa depan.

    gituuu .. (heheh)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daripada daftar kat Dating.com, baik daftar kat sini. Hehe

      Delete
  2. Dah pernah daftar dulu hehee..yg nk cari jodoh blh la sebagai usaha mana lah tahu bertemu jodoh insyaallah

    ReplyDelete
  3. Menarik gak ni..pada yg mencari calon boleh la try daftar...dan pada blogger, Sal sendiri nak try cari jodoh..opssss ya ampun...hehehe..program affiliate tu ha...jom..jom

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je Sal. Join dua-dua pun boleh. Hehe

      Delete
  4. ada program affilate dan agen cr jodoh lagi. Bagus ni.

    ReplyDelete
  5. Eh baituljannah ni ada affiliate rupanya Baru tahu

    ReplyDelete
  6. O.. ada affiliate ye Baituljannah ni.. ok gak gak kalau macam ni.. boleh lah tolong promote2.. heee

    ReplyDelete
  7. Adakah sesuai untuk Rawlins mencari jodoh di sini? Haha.
    Mudahan urusan semua dipermudahkan dengan laman web ini.

    ReplyDelete
  8. Semua dihujung jari sekarang ni. Baru tahu pasal baituljannah ni.

    ReplyDelete
  9. First time dengar pasal ni.. Sekarang semua si hujung jari

    ReplyDelete
  10. Cari pasangan pun dh ada website eh..macam akak layak x daftar..hehehehe...mau akak kena bunuh kang

    ReplyDelete
  11. Program yang bagus lah. First time juga dengar. Cari jodoh untuk orang dapat jana pendapatan. Menarik tu.

    ReplyDelete
  12. Salah satu medium yang bagus untuk cari jodoh ni. Di sampi g tu boleh jana pendapatan juga kan

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  13. Oooh dah maju dah sekarang, semua dah ada dalam sistem, harap - harap dapat la ye jodoh yang di cari

    ReplyDelete
  14. wahh agen cari jodoh dihujung jari anda

    ReplyDelete
  15. Wah dah ramai yang mendaftar tu. SEmoga mereka semua dengan jodoh di portal ini.
    Agak agak ada tak suami orang pun turut mendaftar kat sini?
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Somi orang tak leh. Kena banned. Hahaha

      Delete
  16. nowadays all are busy with works.
    this platform is so good!

    ReplyDelete
  17. Siapa sangka dengan laman cari jodoh pun boleh jana pendapatan lumayan kan.

    ReplyDelete
  18. jemput join contest seo kami juga ya :)

    http://www.siffra.my/menangi-iphone-dengan-menyertai-siffra-seo-home-tuition-challenge

    ReplyDelete

Back
to top