Resepi Biskut Ros & Vanila Chef Anis Nabilah

Hi Korang! Disebabkan tak lama lagi dah nak raya, mesti di bulan Ramadhan nanti korang nak buat kuih raya kan? Ke masing-masing beli kuih tunjuk je? Kak Bell pun sama, beli kuih tunjuk aje. Btw, semestinya kuih raya homemade yang sedap. Setakat cantik dimata, nama bukan main indah tapi rasanya semua sama! Baik hidangkan satu jenis kuih ajekan. Okay, sempena dengan Get Ready Raya bersama dengan Dettol dan Air Wick, Chef Anis Nabilah ada kongsikan koleksi resepi kuih raya beliau. Bolehlah korang cuba membakar kuih raya di bulan puasa nanti. Jom kita tengok resepi pertama.



CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Back
to top