Let's Santai Coffee di Haneem's Bakery & Cake

Kenononnya lepas mentadarah kat steambot, fefelin nak mencari Starbuck untuk basahkan tekak. Pusing2 ternampak satu kedai yg nampak menarik dan santai. Kalo dah berkumpul reramai rombongan cik kiah, harus la nak cari port santai nak buat ketupat kan. So melepak lah weols sekalian di Haneem's Cake & Bakery. Why not mencuba kan!


Kat sini ada jual kopi, ice blended, roti dan kek. Deko kedai ni pun cantik. Set cawan, gelas pun macam cawan hotel. Hari ni weols try haneem's coffee dan ice lemon tea. Kami amek set promo utk 2org + roti. Harga RM3.50. Murah kan? Time kami datang pun agak lewat, so tak dapat merasa menu istimewa Roti Cicah Kari Kambing. Next time la ye kite datang lagi!


  
So berboraklah kak kiah semua dengan secangkir kopi. Serius sedap kopi dia kay! Nampak tu curlass tak cawan dia.





Total 2 set kopi dan 2 ice lemon tea ialah RM10 je. Terkesima hokkey. Murah sgt. Ko rasa kalo kedai lain dapat 10hengget?? Kedai mamak lagi mahal yer. So kalo korang jalan2 area Bandar Putera 2, Klang bolehla nyinggah. Mengopi katernyerr. Kedai ni bukak 10am-10pm. Nak info lebih lanjut pepandaila cari kat FB dan instagram Haneem's bakery & cake yer. Ni alamat dorang..

No 50 & 53, Jalan Kebun Nenas 4B/KS8,
Bandar Putera 2, 41200 Klang



CONVERSATION

4 comments:

Back
to top